#000000MENü

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

2014. ápr. 24.

Tavaszi mangamegjelenések - április


Sziasztok!
A Tavaszi Mondocon ismét bejelentette a legújabb mangamegjelenéseket. 
Előre is szeretnék gratulálni a Mangafan kiadónak, ugyanis régebben mintha sokkal több idő telt el 1-1 Nana kötet megjelenése közt, mostanában viszont már havonta, max. kéthavonta jelennek meg az új Nana részek, úgyhogy hajrá így tovább. :D 
Még a végén beérjük a Japán kiadásokat.
Tehát mondanom sem kell, hogy az áprilisi megjelenésekből a Nanát várom a legjobban,
persze a Love*com is nagyon csábító. >.<

És ti melyik mangát várjátok a legjobban?

KLIKK a többi új kötethez




A Defekt duó végre összejött, és most épp a sulifesztiválra készülnek ezerrel. Persze a romantikázástól még messze vannak, és úgy tűnik, hogy Risa kezdi megelégelni azt, hogy Ootani folyton lehülyézi! Amilyen nehezen jött össze a nagy láv, most olyan gyorsan el is múlik?



Az egyik bulvárlap, ami a Blastot és a Trapnestet követi, fotókat szerzett, amiken úgy tűnik, mintha Rennek és Reirának viszonya lenne. Nana és Ren eljegyzése fényében ez teljes PR-katasztrófa lehet. Takumi bármit megtesz, hogy megmentse a Trapnestet, de mit jelent ez majd Hachinak – mi lesz az ő házassága sorsa?



Cunade megérkezik Avarrejtekbe, hogy az ötödik hokageként átvegye a falu vezetését. Még beavatási ünnepségre sincs idő, mert azonnal meg kell gyógyítania Szaszukét és Kakasit. Lehet,
hogy Rock Lee sérülésein még ő sem tud segíteni?!… Ráadásul a még lábadozó Szaszuke váratlanul párbajra hívja Narutót!


Yuukit vériszamos rémálmok gyötrik, ám Kaname hirtelen megjelenik, és a nyakába mélyeszti a fogait. A lány emlékei visszatérnek, és végre feltárul az igazság. Zerót teljesen sokkolja a hír. Eközben Rima megpróbálja megállítani Ridót, ám valami nincs rendben a tisztavérűvel. A megdöbbentő fordulatokkal teli 8. kötet két extra fejezetet is tartalmaz!


A legújabb kötet megvásárolható a Tavaszi MondoConon, keressétek a MangaFan standjánál!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Kedves olvasóm!
Nagyon örülök, hogy írtál kommentet!
Amint tudok vissza is írok! <3

XoXo
Annie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...